A szépség nem minden. Legalábbis sokan ezt állítják és én is ebben a hitben éltem nagyon sokáig. Természetesen egyértelmű, hogy rengeteg olyan szép ember van, akik nem éppen okosak, és sokan csak azért nem kapnak meg bizonyos munkákat, mert nem néznek ki annyira jól. Mégis, azt tudom mondani, hogy érdemes valamennyire odafigyelni arra, hogy miként nézünk ki. Nem csak azért, hogy mást gondoljanak rólunk az emberek, hanem azért is, hogy mi jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Saját példámon keresztül tudom ezt megmutatni. Sokáig mindig csak feketében jártam és nem igazán törődtem a kinézetemmel. Mikor azonban ezt elkezdtem megváltoztatni, a világ is velem kezdett változni. Jobban ki tudtam fejezni az új ruháimon keresztül azt, aki valójában vagyok. Ez pedig segített abban, hogy mások is könnyebben megértsenek, ehhez pedig nem kellett nagy pénzeket sem kifizetnem.

Sokáig az olyan kiegészítőt is feleslegesnek gondoltam, mint a női pénztárca. Aztán a barátnőm elmagyarázta, hogy mivel a női ruhákon általában nincsenek zsebek, ezért sokkal több dolgot tartanak ebben. Már láttam, hogy nagyon régi a mostani pénztárcája, úgyhogy úgy voltam vele, hogy itt az ideje egy új női pénztárca megvásárlásának. Az Annatáska oldala pedig lehetőséget nyújtott arra, hogy ezt megvalósítsam.

Elsőre az Annatáska név nem azt a képet festi az ember elméjébe, hogy itt női pénztárca vásárlásra is van lehetőség. Az Annatáska azonban sokkal többet nyújt annál, mint amire először gondolnánk. Mindenkinek ajánlom egyébként a kezdőlapot, ha általános információt szeretnétek kapni arról, hogy milyen termékek érhetőek el náluk. Az oldal nagyon szép és letisztult és mindent könnyen meg lehet találni rajta. Biztos volt már olyan veletek is, hogy elmentetek egy rendes boltba és egy csomó időt arra kellett vesztegetni, hogy a különböző részlegek között kóvályogtok. Itt ez a veszély egyáltalán nem fenyeget minket.

Ennek nagyon örültem, mert ha őszintén belegondolok, biztos vagyok benne, hogy egy rendes női pénztárca boltban teljesen el lettem volna veszve. Itt azonban minden egy helyen volt. A felső menüt használva, pár kattintást segítségével már a női pénztárca részleghez is tudtam érni. Itt csak azok a termékek voltak, amelyek engem érdekeltek. Ráadásul egy helyen, a legfontosabb információkat összegyűjtve. Nem kell attól tartani, hogy a női pénztárca árak össze lennének keverve. Többször volt már ilyen velem boltokban és nagyon idegesítő tud lenni.

Az árakra egyébként egy rossz szót nem tudok mondani. Mindegyik nagyon megéri a pénzt, amit kifizetünk érte, mégis, itt sokkal akciósabban tudjuk beszerezni az álmaink női pénztárcáját, mint egy rendes boltban. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor sokszor még nagy leárazások is vannak az oldalon. Mindig érdemes figyelni a termék képe fölötti bal felső sarkot. Itt láthatjuk azt, hogy hány százalékkal van leárazva.

A termékekről szép képek vannak, úgyhogy úgy is el tudjuk képzelni azt, hogy mit fogunk rendelni, hogy konkrétan sosem láttuk. Ennek segítségével biztos nem lesz csalódás, mikor az általunk kiválasztott női pénztárca megérkezik hozzánk. A rendelés menete sem valami nagy ördöngösség. Egy virtuális kosárba kell behelyeznünk azokat a termékeket, amelyeket meg akarunk vásárolni. A rendelés leadása előtt ezt a kosarat még át tudjuk nézni egyszer, így pedig biztos nem fogunk helytelen terméket belehelyezni. Minden más, körülbelül pár percet vesz igénybe és nemsokára már meg is érkezik hozzánk az új női pénztárca.