Szerettem az előző munkahelyemet, mert meglehetősen közel volt hozzám, jól fizetett és még az embereket is szerettem ott.

Ez a hely tulajdonképpen nem csak egy szépségszalon volt, de egy fodrászat is. Sőt, igazság szerint inkább csak úgy hivatkoztak rá a helyiek, hogy egy fodrászat, de volt benne egy külön rész, ami egyszerre volt kozmetika és sminkszalon is, de még műkörmökkel is foglalkoztunk ott.

Én az utóbbiban dolgoztam, ahol egyszerre voltam sminkes és műkörmös.

Nagyon élvezem ezt a munkát, mert nagyon jó érzés, mikor valakit szebbé tehetek.

Az a kedvenc részem a munkámban, mikor a vendégem megpillantja a végeredményt, és láthatom az elégedettséget és a hálát az arcán.

Öt évig dolgoztam ott, és soha nem volt semmi problémám az ottani helyzetemmel, de az utóbbi fél évben azt kezdtem érezni, hogy ideje tovább lépnem.

Persze mindenképpen a szakmámban akartam maradni, de az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha megnyitnám a saját szépségszalonomat.

Elvégre bőven eltöltöttem már annyit ezen a területen, hogy képes legyek elvezetni egy ilyen üzletet, főleg akkor, ha megtalálom a megfelelő alkalmazottakat is.

Ez az az egész nagyon jól hangzott, de egy kis gondom azért így is volt: fogalmam sem volt arról, hogyan is kell egy vállalkozást elindítani. Emiatt kicsit tartottam belevágni ebbe az egészbe, de aztán az interneten megtaláltam a megoldást!

A férjem mutatott nekem egy webcímet, amit nem más, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu.

Mielőtt felléptem volna, attól tartottam, hogy mindenféle jogi szövegbe fogok majd itt belefutni, melyekből majd alig fogok érteni valamit, de tévedtem, hiszen a weboldal szövegezése során kellő figyelmet fordítottak arra, hogy olyan laikusok is képesek legyenek eligazodni, mint amilyen én vagyok.

Egy olyan szolgáltatóról beszélek itt, melynek alapvetően két fő tevékenysége van: cégalapítás és székhelyszolgáltatás.

Ezt a kettőt külön-külön is kérhetjük, de mivel én teljesen nulláról indultam, ezért célszerűnek éreztem, hogy egyszerre igényeljem a két szolgáltatásukat.

Ezt a döntésemet azóta sem bántam meg, és nem is fogom, hiszen nekik köszönhetően már egy sikeres vállalkozásnak vagyok a vezetője.

Biztos vagyok abban, hogy ha nem kérem a székhely szolgáltatás budapest csomagot, akkor a vállalkozásom jóval nehezebben indult volna be, sőt talán még most is a cégalapítással bajlódnék.

Székhelyszolgáltatást egyébként nem csak Budapesten vállalnak, hanem Újlengyelben is, amelynek további előnyei vannak, de alapvetően nem mindenkinek célszerű igényelni. Ennek eldöntésében minden ügyfelüknek segítenek, ahogy azt az én esetemben is tették.

Miért is jó, hogy a cégem székhelye náluk van bejelentve?

Talán az a legjobb ebben, hogy a különböző ellenőrző hatóságok hozzájuk mennek ki, és nem hozzám.

Mivel ők értenek a cégjoghoz, és kiváló ügyvédi kapcsolatokkal is rendelkeznek, emiatt sokkal hatásosabban tudnak eljárni azokban az esetekben, mikor valamilyen ellenőrzésre kerül sor.

Az sem mindegy, hogy sok adminisztrációs feladattól is megszabadulhatok így, és csak azzal kell foglalkoznom, amit igazán szeretek csinálni.

Ezeket a sorokat olvasva talán felmerült benned a kérdés, hogy mi történik akkor, ha kapok egy fontos levelet, amit a székhelyre címeznek?

Nos, ebben az esetben a leveleket gondosan eltárolja a székhelyszolgáltató, és az elektromos változatokat tovább küldi nekem, hogy minden eljusson hozzám.

Ennek köszönhetően egyébként csak a legritkább esetben kell elmennem a székhelyre, hiszen ott mindent elintéznek helyettem. Elhihetitek, hogy ez egy hatalmas nagy könnyebbséget jelent a számomra.

székhely szolgáltatás budapest

Különben is, a székhelyekkel kapcsolatban nem kevés hibába belefuthatunk. Például már az sem mindegy, hogy a cégtábla hogyan van kihelyezve, mert abban valami hibát találnak az ellenőrző szervek, akkor igen komoly büntetésekre lehet számítani.

Szinte biztos, hogy ha egyedül próbálom intézni ezt a dolgot, akkor én is beleszaladtam volna ilyen hibákba, és talán már cégem sem lenne, de ezzel a kiváló szolgáltatóval szerencsére minden úgy történt, ahogy kell.

Ha esetleg Te is cégalapításban gondolkozol, és szükséged lenne egy székhely szolgáltatás budapest csomagra, akkor náluk jobbat nem fogsz találni, ezt tapasztalatból mondhatom neked.

Igen csak megdobja az esélyeidet ez a szolgáltató ahhoz, hogy a Te vállalkozásod is siker útját járja be! Ha döntöttél, és szeretnéd bejárni te is ezt az utat, akkor a weboldalukon megtalálsz mindent, amire csak szükséged van a kezdéshez. Ott megtalálod a telefonszámukat, melyen keresztül megbeszélheted vele a részleteket, és személyes találkozó időpontját is! Ha szeretnéd, online is jelentkezhetsz náluk, amit követően ők fognak majd felhívni téged!