A szépség sokrétű dolog, és nagyon szubjektív is, hogy mit tartunk szépnek. A történelem során is folyton változik a szépségideál, azonban ha a szépségről van szó, véleményem szerint a belső szépség is nagyon fontos.

Voltak korszakok, amikor a teltebb idomokat tartották szépnek, aztán a nagyon vékony testalkatot. A frizurák divatja is folyton változik, azonban a szép, egészséges fogsor divatja sosem megy ki a divatból. Kozmetikusként egyre újabb és újabb technológiákkal találkozom magam is, és ha csak az elmúlt tíz évet nézem, már azóta is rengeteget fejlődött az arcszépészet tudománya. Azonban nem minden a szép arc és a szép, egészséges arcbőr. Fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a szájhigiéniére is.

Én a Fogorvos Budapest csapatában találtam meg azt a csapatot, akikben bármire számíthatok, ha fogorvosra van szükségem. Megbízhatók, modern technológiai felszereléssel és nagyfokú szakértelemmel. A fogorvosbudapest.info volt segítségemre akkor is, amikor ki kellett húzni a bölcsességfogamat.

A bölcsességfog kihúzás első hallásra talán rémisztő lehet és valóban nem tartozik a kellemes élmények közé. De amikor elkerülhetetlen a beavatkozás, akkor már valóban nem érdemes halogatni.

A bölcsességfog kihúzásra sok esetben szükség lehet, azonban nem lehet azt mondani, hogy mindig ki kell húzni. Ha egészséges, ha nem okoz gondot, ha nincs rossz helyen, ha nem veszélyezteti a többi fogat, akkor egész nyugodtan maradhat. Sőt, még akkor is, ha nincs is kibújva és semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna bújni. Mindezekről a fogorvosbudapest.info-nál tájékozódtam jómagam is, és ezt tanácsolom mindenki másnak is, amennyiben bölcsességfog kihúzás előtt áll.