A nyomtatás az otthonunktól kezdve a munkahelyünkig mindenhol fontos, szinte mindennapi tevékenység. Ha nincs papír vagy kifogyott a patron, az még a szépségszalonunkban is sok fennakadást tud okozni. Pedig egy szépségszalon igazán nem az a hely, ahol a nyomtatás a legfontosabb feladatok közé tartozik. Korábban ha elfogyott a papír vagy kifogyott a patron, a szalon zárása után mindig elszaladtam valamilyen áruházba személyesen, hogy pótoljam a hiányt, mivel nem ismertem olyan webáruházat, ahol nem kell napokat várni egy köteg nyomtatópapírra vagy egy új patronra. Nemrég azonban egy ismerősöm ajánlása nyomán rátaláltam a nyomtatoalkatresz.hu weboldalra, ami remek lehetőség arra, hogy a nyomtatáshoz szükséges eszközöket gyorsan, zárás utáni rohanás nélkül pótoljuk.

A nyomtatoalkatresz.hu mindent megtalálsz, ami nyomtatáshoz kellhet

A nyomtatoalkatresz.hu egy nagyszerű webáruház, ahol – ahogy a neve is mutatja – nyomtatók működtetéséhez szükséges eszközöket tudunk vásárolni. Az internetes üzlet kínálatában lézeres és tintasugaras nyomtatókhoz egyaránt találhatunk eszközöket.

nyomtatoalkatresz.hu

Az oldalon vásárolhatunk különböző, színes vagy fekete-fehér nyomtatásra alkalmas tonereket és patronokat. Lézeres nyomtatókba való fixálót, dobot és transzfert. Festékszalagot és filmet. Továbbá többféle minőségű és mennyiségű nyomtatópapírt és papírhengert. Ezek között egyszerű nyomtatópapírtól a fotópapíron át az egészen speciális, komoly grafikák nyomtatására alkalmas papírig minden megtalálható.

A nyomtatoalkatresz.hu oldalon érdemes lehet egyféle termékből 2-3 darabot vásárolni egyszerre. Ugyanis ebben az esetben az árucikkek darabára olcsóbb, mint egy darab vásárlása esetén. A kedvezmény – ahogy erre az oldal felhívja a figyelmet – akkor is érvényes, ha például azonos típusú patronból rendelünk egy fekete-fehér és egy színes darabot.

Nem kell aggódnod kompatibilitás miatt

Mindenki tudja, hogy nyomtatóalkatrészek és nyomtatási kellékek vásárlásakor a kompatibilitás kérdése nagyon fontos. Vagyis oda kell figyelnünk például arra, hogy a megvásárolt papír tintasugaras vagy lézeres nyomtatókba való-e. Vagy éppen arra, hogy a megvásárolt tintapatron behelyezhető-e otthoni vagy munkahelyi készülékünkbe. Ezt a legkönnyebben úgy lehet megoldani, hogy a nyomtatóval azonos márkájú eszközöket vásárolunk.

A nyomtatoalkatresz.hu segít abban, hogy náluk online vásárlás esetén se lehessen kompatibilitási problémánk. A forgalmazott termékeket (pl. a tintapatronokat) márkák szerint csoportosítva tudjuk megnézni. Ráadásul a márka kiválasztása mellett lehetőségünk van a nyomtató szériáját és szérián belüli pontos azonosítóját is megadni. Így egyrészt egyszerűen, kényelmesen és gyorsan megtalálhatjuk azt a terméket, amire szükségünk van. Másrészt pedig garantáltan nem lehet olyan problémánk, hogy a megrendelt termék nem passzol a készülékünkhöz.

Gyors és ingyenes házhoz szállítás

A nyomtatoalkatresz.hu nagy előnye, hogy a legtöbb terméket rendkívül gyorsan házhoz tudja szállítani. Így nem kell sokat várnunk az eszközökre, ami egy gyakran működtetett nyomtató esetében nagyon fontos szempont lehet.

A termékekre vonatkozó szállítási információk jelölésére a webáruház egyszerű és nagyon király jelölési rendszert alkalmaz, amit a weboldal kiszállítás idejével foglalkozó aloldalán ismerhetünk meg.

Ha egy termék mellett zöld pipát látunk, a termék kiszállítása mindössze 1-2 nap alatt megtörténhet. Ha a pipa zöld helyett kék, a szállításra körülbelül 1-4 napot kell várnunk (a dátumot a cég igyekszik minél gyorsabban pontosítani). Ha pedig netán narancssárga homokórát látnánk, a megrendelés után az üzlet munkatársai felveszik velünk a kapcsolatot az infók miatt.

A gyors kiszállítási időn túl az is a nyomtatoalkatresz.hu mellett szól, hogy amikor én a weboldalon jártam, a kiszállítás a rendelkezés visszavonásáig ingyenes volt.

Toner vagy tintapatron kell? Nyomtatópapírra van szükséged? Kényelmesen szeretnél rendelni otthonról, de örülnél a gyors kiszállításnak? Rendelj a nyomtatoalkatresz.hu webáruházból!