A szalon a kényeztetés, a pihenés és a szórakozás helyszíne. Olyan hely, ahol akár a barátnőiddel is találkozhatsz és élvezheted mások társaságát, de ha csak egy csendes kezelésre vágysz, az is megoldható.

Évek óta ugyanabba a szépségszalonba járok fodrászhoz, és nagyon elégedett vagyok vele. A szakmai team nagyon barátságos, és mindig kiváló munkát végeznek a hajammal. Nem is gondolok arra, hogy máshová menjek, új fodrászt próbáljak ki, mert annyira jól érzem magam ott.

Azonban az régóta bevált kozmetikusom elköltözik, így ilyen téren muszáj volt valami újat keresnem. Így történt, hogy nemrég ellátogattam egy új szépségszalonba, ahol egyébként elég hamar össze is barátkoztam az ott dolgozó kozmetikus lánnyal. Már egy ideje ő foglalkozik az arcbőrömmel, a gyantázással és a testkezeléseimmel is. Tényleg jó barátok lettünk. Mindig gondoskodik arról, hogy a vendégei jobban érezzék magukat, mint amikor megérkeztek.

Maga a szalon nagyon modern és tiszta, sok természetes fény szűrődik be az épület elején lévő ajtó két oldalán lévő ablakokból. Rengeteg kényelmes szék áll rendelkezésre a sorukra várakozó vagy a kezelés befejezése után leülni vágyó ügyfelek számára, valamint magazinok és újságok is rendelkezésre állnak, hogy olvasgassanak, ha szeretnének.

A szalon már több hónapja üzemel egyébként, de már az első naptól kezdve nagyon sok foglalásuk volt – nemhiába. A tulajdonos úgy döntött, hogy a személyzetének több képzésre van szüksége, hogy minden kezelést el tudjanak végezni, amit kérnek tőlük, anélkül, hogy az olyan ügyfelek, mint én, problémát jelentenének.

A kozmetikus egész hamar elmesélte nekem, hogy épp két hét szabadságot kapott, hogy részt vehessen egy tanfolyamon, és megtanulhasson néhány új kezelést, például olyan testkezeléseket, amelyek manapság nagyon népszerűek a sztároknak és a social mediának köszönhetően. Hát nagyon izgatott lettem!

Megkérdeztem tőle, hogy milyen típusú tanfolyam lesz, és elmondta, hogy ez egy intenzív tanfolyam, amely négy napig tart, sok elmélettel és gyakorlati munkával a nap folyamán, így bizony nem a lazsálásról fog szólni a szabadság.

A kozmetikus, Hajni egyébként más téren is nagyon jó tippeket ad. Például a testkezeléseket kiegészítendő ajánlott nekem nagyon jó, Elhízás elleni szereket.

Ezek beszerzésére pedig a Prevenció Patikát ajánlotta.

Kezdeném azzal, hogy szerintem miért is ajánlhatta nekem a Prevenció Patikát (az online rendelés lehetőségén kívül): van jobb ajánlat, mint egy exkluzív klubtagság, ahol vásárlásunkkal pénzt is tudunk spórolni?

Ezért a weboldalon elérhető információk alapján szeretném röviden bemutatni a Prevenció Prémium Klubbot, amelyet azért hoztak létre – mégpedig a weben elérhető patikák között elsőként -, hogy vásárlóik a piaci átlaghoz képest különlegesebb ajánlatban, illetve valami egyedülállóban részesüljenek.

Mindez azt jelenti, hogy a vásárlók a Prémium Klub tagsággal egy exkluzív, VIP klubba nyernek felvételt, ahol extra szolgáltatások várják a hűséges ügyfeleket.

Ezek a Prémium szolgáltatások a következők:
– Értékhatár nélküli állandó ingyenes házhozszállítás
– Exkluzív kuponok, kiemelt ajánlatok biztosítása
– A top termékekhez egyedi kedvezmények
– Az egészségügyi szakmai teamtől elérhető a szakértői segítség, tiszteletdíj fizetése nélkül helyetted (E-mail-es formában érhető el)
– Korlátlan hozzáférés a szakmai blog összes cikkéhez
– Minden egyes rendelésbe beépítve a Máltai Szeretetszolgálat támogatása

Ezen felül az újdonságokról és a legújabb kampányokról is első kézből értesülhetünk, hogy le ne maradjunk a kiváló ajánlatokról.

A Prevenció Prémium Klub tagjai az olyan egészségtudatos vásárlók, akiknek elsődleges szempont a megbízható gyógyszertári háttér, a minőségi étrend kiegészítők és vitaminok, valamint az elérhető szakmai támogatás.

A Prevenció Prémium Klub tehát mindenkit szeretettel és gondoskodással vár. A bekerüléshez egy jelképes tagsági díj fizetése szükséges, de garantált, hogy ez pár vásárlás után hamar meg is térül.
Jelenleg egy különleges ajánlat keretein belül lehetőség nyílik a klubtagság kipróbálására, bármiféle kockázat nélkül, ugyanis 30 napos, 100 %-os pénzvisszafizetési garanciával vehető igénybe az extra szolgáltatás.

Elhízás elleni szerek

Az Elhízás elleni szerek tehát széles választékban és baráti áron érhetőek el, mindez különösen igaz akkor, ha klubtagok is vagyunk. Egyébként a Prevenció Patika oldala tényleg olyan, mint egy online elérhető kis gyógyszertár. Ugyanis sok dolog kapható itt, amit vény nélkül meg tudunk vásárolni. Kezdve a dermokozmetikumoktól a baba-mama termékeken át egészen az étrendkiegészítőkig.

Szerettem volna, ha az Elhízás elleni szerek között olyanra teszem le a voksomat, ami nem ígér valótlannak tűnő állításokat, hanem kiválóan kiegészíti az egészségre törekvő életmódomat és a kozmetikai testkezeléseket. Pl. az L-karnitin egy olyan összetevő, amit érdemes megjegyezni, ugyanis nagyon hasznos lehet – aki jártas az Elhízás elleni szerek kínálatát illetően, biztos ismerős lehet neki. Ugyanakkor érdemes lehet nem csak ezek között az étrendkiegészítők között szétnézni, hanem a hideg idő beálltával főként érdemes figyelni a vitaminok és tápanyagok megfelelő bevitelére. Kevesebb a friss zöldség és gyümölcs ugyanis, és a napfény is, és sokan ilyenkor automatikusan visszavesznek az aktívabb életmódjukból, ami nem igazán egészséges – ilyenkor jól jön mindenféle olyan készítmény, amely vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, illetve – mint az eddig emlegetett szerek – támogatják a metabolikus folyamatokat a szervezetünkben. A Prevenció Patika kínálatára pedig nem lehet panasz, sőt, a korábban említett klubtagság mellett egyszerre mindig több aktuális akciójuk fut, így nagyon jó ajánlatokat találhatunk náluk, érdemes rendszeresen megtekinteni a honlapot. Legutóbbi látogatásomkor például többek között BioTech USA termékek voltak akcióban, illetve a havi árleszállítás keretein belül számos étrendkiegészítő, vitamin volt található az oldalon. Így nem is haboztam tovább, hanem szépen megvásároltam azokat a dolgokat, amiket már egy ideje kinéztem magamnak. Szerettem volna még több terméket bemutatni nektek az oldalon, ezért szétnéztem a szépségápolási termékek között is. Hát mit ne mondjak, itt is elég lenyűgöző volt a választék, és szerintem sokkal kényelmesebb is így online, mint személyesen nézelődni, főleg, hogy egy gyógyszertárban nem mindig elérhető magasságban vagy távolságban vannak az adott termékek kihelyezve. Az arckrémek között például egy csomó olyan, természetes anyagokat (is) tartalmazó terméket és márkát ismertem meg, amikről korábban nem is hallottam még, így ezek nagyon felkeltették az érdeklődésemet. Sok a hialuronsavas termék, hiszen ez az összetevő most igazi sztárnak számít az elmúlt években a bőrápolás piacán, emellett jót mennek még az olyan természetes összetevők, mint a különböző olajok (pl. olívaolaj, mandulaolaj).

Ha esetleg nem vagyunk a Prevenció Klub exkluzív tagjai, akkor sem kell különösebben a szállítás költségei miatt aggódnunk, ugyanis 14 ezer forint kosárérték felett ingyenes kiszállítás érhető el. De nem csak az otthoni címünkre kérhetjük a termékeket, ugyanis lehetőségünk van az ország mintegy 500 pontján elérhető GLS csomagpontok valamelyikére kérni a rendelésünket.

Egyszóval én csak ajánlani tudom a Prevenció Patika online áruházát, és örökké hálás leszek a kozmetikusomnak, hogy megismertetett vele!