Éles vitákat lehet arról folytatni, hogy a férfiaknak van-e keresnivalója szépségszalonokban. Köztudottan az ilyen helyek látogatása inkább a nőkre jellemző, és sokan megbélyegzik az olyan urakat, akik önmaguk szépítése céljából pedikűröshöz, meg manikűröshöz meg a jó ég tudja milyen szakemberhez járnak. 

Az én sztorim egy reggellel indult, mikor felkelve az ágyban nem találtam a barátnőm, és egy cetli várt az asztalon egy ilyen szöveggel: “Annyira ronda, vagy, hogy most inkább elmegyek wellnessezni a lányokkal, van három napod összeszedni magad, különben a kanapén alszol.”

Tényleg nem sokat adtam az ápoltságra abban az időben, ezért felkerestem egy playboy haverom, hogy segítsen rendbe szedni magam. Rám szánt egy egész napot, elvitt a kedvenc szépségszalonjaiba, és estére rendesen új embernek éreztem magam. 

Elhatároztam, hogy ha a barátnőm visszatér, nem csak egy megújult lovagot kap a személyemben, hanem valamilyen vicces pólót is. Felkerestem a https://lolmarkt.hu/ webshopot, mert ott kaphatók a legkirályabb kreatív darabok. Beírtam a webshop keresőjébe, hogy szerelem, hiszen hiába a nyers stílusa, azért a láng mindig is égett köztünk. Nagyon tetszett az a póló, aminek a szövege “Szerelem nélkül nem lehet élni, de oxigén nélkül nehezebb”. Viszont túl kockázatos lett volna ilyen viccekkel traktálni egy heves vérmérsékletű barátnőt, úgyhogy inkább egy két pólóból álló szett mellett döntöttem. Mindkettőn két egybeillesztett kirakó darab volt, és az egyikre azt írták, hogy össze, a másikra pedig, hogy tartozunk! Ez kifejezetten pároknak készült, és szerintem még a legkeményebb szíveket is meghatja, annyira imádni való. 

A termék menüben külön kiválasztható a női és a férfi darab színe és mérete is. Színből választhatunk rózsaszínt, királykéket, türkizt, fehéret, szürkét, világoskéket, citromot és pirosat is. A méreteknél pedig S a legkisebb és XXL a legnagyobb. A két póló együtt 8.980 Ft, ha pedig szeretnénk 365 napos cseregaranciát, akkor további 480 Ft-ot kell kifizetnünk. Ha megvan a szín, a méret és eldöntöttük, hogy akarunk-e garanciát, már csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a mennyiséget, és mehet is a kosárba a cucc. 

A https://lolmarkt.hu/ nem csak szerelmünk kifejezésére alkalmas. Minden alkalomhoz találunk náluk pólókat. Nagyon ütős a lány- és legénybúcsús kínálatunk. A családtagoknak is találunk itt ajándékot, van külön apu, anyu, nagyi és nagypapa kategóriájuk, ahol megható és vicces feliratú darabokat találunk. Külön izgalmas kategória a “filmezős pólók”. Ez a filmőrültek kedvence, mindenféle kultúrfilmet idéző pólót találunk itt. Érdekes niche kategória a “traktoros pólók” is, ami direkt a traktorral rendelkező férfiakat célozza meg, akik büszkék a monstrumra amit vezetnek, és szeretnék a világ tudtára adni a foglalkozásuk. 

Akkor sem szabad elkeseredni, ha nincs olyan grafika, amilyet szeretnénk, mert a LOLmarkt azt is kinyomtatja, amit mi kérünk. Bárki elkészítheti a saját alkotását, és ők pillanatok alatt rávarázsolják egy jó minőségű ruhadarabra.