A szépségszalonban rengeteg ember fordul meg nap mint nap, ennek köszönhetően elég sok mindent szoktam hallani tőlük. Mindig van valami érdekes téma, amiről a vendégekkel beszélgetni lehet.

Az egyik nap szóba kerültek a lakásbiztosítások. Nekem szerintem egy nagyon jó lakásbiztosításom van, ami még a természeti katasztrófák egy jelentős részére és a tűzesetekre is fizet

Az egyik vendégem mesélte, hogy neki elég nehezen ment a lakásbiztosítás kiválasztása, ezért inkább egy ezzel foglalkozó céghez fordult segítségért. Ez a cég pedig a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban volt.

A Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalon meg lehet nézni, mivel foglalkozik a cég. Főként biztosításokkal, hitelekkel foglalkoznak,s segítenek megtalálni mindenkinek ezek közül a legmegfelelőbbet.

Eddig még sose voltam hasonló cégnél, úgy voltam vele, hogy tudom kezelni a saját pénzügyeimet, de a vendégem a szalonban nagyon jókat mondott a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalról, így inkább én is elmentettem a címüket, hogy a későbbiek folyamán még lehet, hogy szükségem lesz rájuk. Úgyis le fog járni lassan a Casco a kocsimon, és az új kiválasztása egyedül biztosan nagyon sokáig tartana.

Annyira jó véleményeket hallottam a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban cégről, hogy én is fel fogom keresni őket, hátha így egy kicsit gyorsabban sikerül majd újabb Casco biztosítást kötnöm az autómra. Biztosan tudnak majd valami olyat mondani, amit egyedül nem biztos, hogy észre vettem volna.

Még odébb van a nagy találkozás, de már elkezdtem nézegetni a honlapjukat is, hogy jobban megismerjem a céget.